八度網上論壇

查看: 68735|回復: 57

[動畫] [轉貼](TVB) Keroro 軍曹 [粵語/繁體中文][第1-51集][END][RMVB]

關閉 [複製鏈接]
: x# l4 z6 Q1 k: \- K
8 t  t6 j6 |: X8 f
【影片名稱】:Keroro 軍曹 [第1-51集][END], H/ l$ G2 {% u( J, C( S; p
【影片格式】:rmvb
9 n' c8 ^6 N! p8 Z. N# n【做種日期】:10粒seed
8 E, @8 d' O& o* K0 v; X【語言字幕】:粵語/繁體中文8 ?3 B2 k+ m# x
# n$ S) _/ _/ i& r; M
p.s:第46集因涉及鬼怪題材被tvb抽起
& `1 A- M0 W+ p" M9 ]9 I3 T4 y# r1 n
如冇種請到已下
* ]/ y3 a! n2 C; b- T  d9 ~Keroro軍曹【全1-51集】
$ L6 V+ M+ d1 k5 V/ g8 b, q
+ o5 }) D3 h9 g' o5 K$ V; s7 t[ Last edited by  neo at 2006-7-3 08:35 PM ]7 S( D. \: |, s) E
3 P! D( B/ o2 z0 f

評分

查看全部評分

我聽到日文   點轉番中文
原帖由 豬lam 於 2006-7-7 02:42 PM 發表
% {; R1 A4 R7 B2 C& m. {5 b7 q我聽到日文   點轉番中文

/ \7 W' G& m6 q0 U% ]. P) F
4 L* a) j$ L" B& e  Z/ I係tvb播喎,點會有日文咁好死......
keroro軍曹話咁快就番出粵語版。& Z- @" f( G, Y+ \* ]' k
感謝你的熱心分享!
日本仲播僅,唔知無記播到幾集呢?
問下樓主   
, l  g% J9 w5 \2 T" [, y$ p) Z你日日幾多點6 J& ~: v2 p0 A* h! q/ o
有新一集
聽人說了很久,現在有得看啦,謝謝你。
多謝你呀! 終於等到唔駛睇字幕的日子了
大大真係偉大..無言感激
楼主辛苦了!謝謝!!
THANK you.. and when.. will there be 17 and on ar?
宜家電視出到第幾集??????
有21集未呀....等得好苦呀...........
我都係啊!!
很多謝樓主的分享!!但最近的三集沒有post上來,是否制作人在忙嗎?我們可以等呀!!因為講廣東話十分親切,本人非常留意這帖啊!!